Veel Gestelde Vragen

Wat moet je weten voordat u naar uw afspraak komt?

♡ kom je voor een wimperextentions of wimperlift afspraak? Dan dienen je wimpers bij binnenkomst helemaal make-up vrij te zijn.
♡Advies is om 48 uur vóór de behandeling géén mascara meer te gebruiken zodat alle sporen van mascara uit je wimpers zijn.
♡ Mocht er een wimperschoonmaak noodzakelijk zijn dan wordt hiervoor 5 euro in rekening gebracht.
♡Zitten er toch mascara sporen op je wimpers dan vervalt de 1 week garantie.
♡Er is géén pinautomaat aanwezig.


Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten, dit heeft te maken met de groeicyclus van de eigen wimpers. Dat houdt in dat de laatste wimperextentions in week 8 eruit vallen. Om de houdbaarheid van de wimperextensions te verlengen kunt u om de twee dagen een coating gebruiken. De coating beschermt de wimperextensions tegen vocht, vuil, stof en olie, hierdoor word de levensduur verlengt, deze zal binnenkort in de salon verkrijgbaar zijn.

Hoe kan ik  mijn wimperextentions het beste verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.
Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten. Deze Coating kunt u bij ons verkrijgen. 


Zijn wimperextentions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?
Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions vastzit.


ZIjn wimperextentions geschikt voor iedereen?
Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij Beauty By Noshy, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn.


Wat zijn de voordelen van de one by one techniek?
Een voordeel van de extensions is dat het er zeer natuurlijk uitziet. Ze blijven lang zitten 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaart 's ochtends tijd.
 
Hoe veel extensions worden er per oog geplaatst?
Ongeveer 75 tot 120 extensions, afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimperhaartjes
 
Hoe lang duurt het om wimperextensions te zetten?
Een nieuwe set wimperextensions zetten duurt 2 uur. Een opvul behandeling varieert tussen een half uur en een uur. Gemiddeld worden de extensions na drie weken opgevuld, maar om de maximale look te behouden kun je de wimpers ook na 1 of 2 weken laten opvullen.
 
Hoe worden de wimperextensions bevestigd?
De extensions worden haartje voor haartje bevestigd aan de eigen wimpers, met een speciaal hier voor ontwikkelde formaldehyde vrije lijm.
 
Wat kan ik wel en niet met wimperextensions?
Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit. 
Wimperextensions die net zijn gezet mogen 24 tot 48 uur daarna niet nat worden, dit omdat de lijm nog niet volledig is uitgehard. Het gebruik van een wimper krultang word afgeraden.


Voel je de extensions zitten?
De wimperverlenging is niet tot nauwelijks merkbaar. Bij mensen met een bril zou het kunnnen dat de lange wimpers tegen het glas aankomen.Door een andere lengte en een C of D krul te kiezen kan dit worden opgelost.
 
Kan ik mascara gebruiken?
Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! De meeste make-up en reinigings middelen bevatten olie. Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions! Kijk daarom goed op de verpakking  of een produkt olie bevat. Make-up en remover op water basis zijn binnenkort in de salon te verkrijgen.


Is er keuze in lengte, dikte en krul van de extensions?
Ja u kunt zelf bepalen welke lengte, dikte en krul, natuurlijk adviseer ik u hierbij.


Hoe kan ik de extensions verwijderen?
Probeer zelf nooit uw wimperextentions te verwijderen, hierdoor kan u uw eigen wimpers beschadigen. U kunt de extensions altijd laten verwijderen, Beauty Lashes by Noshy heeft hier een speciale remover voor, die de lijm oplost.