One by One 

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten,6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd. 

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitval is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperextentions plaatsvindt.

Voor vollere look dan de One by One kan je kiezen voor de Hybrid set, zie 'prijzen'. Dit is een mix van One by One en Russian Volume. Het is ook mogelijk om bij een opvul afspraak te upgraden, bijvoorbeeld van One by One naar Hybrid. Hierbij wordt er eenmalig €7,50 extra in rekening gebracht.