Beauty Lashes by Noshy

One By One Wimperextentions:

wimperextentions worden haartje voor haartje op de wimpers geplaatst, hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale wimperlijm. Zo wordt je elke ochtend wakker als een ware beauty. One by One

Hybrid volume Wimperextensions :

Hierbij wordt een mix van de one by one en de volume techniek gebruikt. Deze set geeft meer een meer vollere oogopslag dan de one by one. Er worden gedeeltelijk  one by one wimperextension haartjes aangebracht en gedeeltekijk met hand gemaakte volume waaiertje.  Als je de Russian Volume te vol vindt en de one by one te natuurlijk, dan is deze methode de juiste keuze voor jou. 

Volume Wimperextensions (3D t/m 8D) en Russian Volume:

Volume wimperextensions, ook wel Russian Volume genoemd is een mega volle set wimperextensions dat bestaat uit waaiertjes. Deze waaiertjes worden door Noshy met hand gemaakt en op de natuurlijke wimperhaartjes aangebracht. Aangezien de waaiers bij Noshy met hand worden gemaakt kunnen de volume sets beter op de wensen van de klant worden afgestemd. Boek je Russian Volume Lashes afspraak via  Beauty by Noshy! Russian Volume

Lash volume lifting/ Wimperlift

Boek je Lash Volume Lift afspraak via Beauty by Noshy! Lash Volume Lift


Onze wimperextensions 

De wimperextensions die wij gebruiken zijn van Blink, marktleider op dit gebied over de hele wereld. Wimpers van Blink zijn synthetische PBT Mink wimpers, waar een laagje zijde overheen is verwerkt. Hierdoor glimmen ze mooi en hebben een lange houdbaarheid. Mink wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en krullen.

Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee á drie maanden vernieuwen. Normaal zie je dit proces niet zichtbaar gebeuren, en veel mensen weten dit niet. Maar tussen je lange wimpers zitten hele korte wimpertjes, dit zijn de nieuwe jonge wimpertjes die de lange oude wimpers geleidelijk aan zullen vervangen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Wanneer een eigen wimperhaar uitvalt, zal er ook een extension mee uitvallen. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw eigen natuurlijke wimpers.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is gemiddeld 90-120 minuten. Een Refill duurt gemiddeld 45-75 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

Henna Brows

Henna Brows


Brow Lamination/ Brow Lift

Brow Lamination