Werkwijze Wimperextentions

Voorafgaand aan de wimperextension behandeling bespreken we samen de mogelijkheden en jouw wensen. Daarbij wordt goed gekeken naar jouw wimpers en ogen. Door deze manier van werken weet de wimperstyliste precies welke dikte of krul extension bij jou gaat aanbrengen. 
Wanneer je een bril draagt, bekijken we hoeveel ruimte er exact tussen uw wimpers en het montuur van de bril is, zodat de wimperextensions het glas van de bril niet raken.

Tijdens de one by one behandeling worden de kunstmatige wimperhaartjes één voor één bevestigd aan de natuurlijke wimpers, met een speciale lijm die getest is op allergieën. Het aantal kunstmatige wimperhaartjes die worden bevestigd, is afhankelijk van het aantal eigen wimperhaartjes. Over het algemeen worden er 70 tot 100 kunstmatige wimperhaartjes geplaatst per oog. 

Bij volume wimperextensions worden 4 tot 8 wimperexsentions op één wimper geplakt waardoor er heel veel volume ontstaat. Bij volume wimperextensions worden er per oog tussen de 400 tot 1000 haartjes geplakt.  Op plekken waar geen wimperhaartjes aanwezig zijn, kunnen geen wimperextensions worden geplaatst.

Natuurlijke wimperhaartjes vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Het is dus afhankelijk van jouw eigen wimpers, hoelang de wimperextensions mooi blijven zitten. Wimperextensions vallen geleidelijk uit met jouw eigen wimperhaartjes. Een refill behandeling wordt om de twee á drie en maximaal vier weken aangeraden. Uiteraard kan je ook kiezen voor een eenmalige behandeling voor een bruiloft of andere gelegenheden. Wij adviseren dringend om de extensions NOOIT ZELF te VERWIJDEREN maar ten alle tijden professioneel te laten verwijderen. Dit om schade de natuurlijke wimpers te voorkomen.


Nazorg van de wimperextentions

- De wimperextensions mogen de eerste 24 tot 48 uur niet nat worden. Op deze manier kan de lijm volledig uitharden en hechten;
- Daarnaast adviseren we om zwembad, sauna en zonnebank te vermijden in de eerste 48 uur;
- Maak geen gebruik van waterproof mascara;
- Niet in de ogen wrijven;
- Kam af en toe de wimpers met de speciale borstel, (deze krijg je na de behandeling van ons);
- Maak gebruik van make-up remover op waterbasis en niet van make-up remover waar olie in zit, dit zorgt ervoor dat de wimperextensions losweken


Voordelen van Wimperextentions
-Wimperextensions zijn gewichtloos, je voelt ze niet eens zitten; 
-Wimperextensions maken mascara, wimperverf en een wimperkrultang overbodig;
- De gehele dag een glamour look en een geweldige oogopslag;
- De lengtes en de diktes van de extensions worden aan jouw wensen aangepast;
- Bestand tegen water, licht, zon, zee en traanvocht;
- Douchen, sporten en slapen zonder zorgen te maken over jouw wimpers;
- De wimperextensions worden zonder enige pijn aangebracht, daarnaast worden jouw eigen wimpers niet beschadigd.