Werkwijze Wimperextentions

Voorafgaand aan de wimperextension behandeling bespreken we samen de mogelijkheden en uw wensen. Daarbij wordt goed gekeken naar uw wimpers en ogen. Door deze manier van werken weet ik precies welke dikte of krul extension ik bij u ga aanbrengen. 
Wanneer u een bril draagt, bekijken we hoeveel ruimte er exact tussen uw wimpers en het montuur van de bril is, zodat de wimperextensions het glas van de bril niet raken.

Tijdens de one by one behandeling worden de kunstmatige wimperhaartjes één voor één bevestigd aan de eigen wimpers, met een speciale lijm die getest is op allergieën. Het aantal kunstmatige wimperhaartjes die worden bevestigd, is afhankelijk van het aantal eigen wimperhaartjes. Over het algemeen worden er 70 tot 100 kunstmatige wimperhaartjes geplaatst per oog. 

Bij volume wimperextentions worden 4 tot 8 wimperextentions op één wimper geplakt waardoor er heel veel volume ontstaat. Bij volume wimperextentions worden er per oog tussen de 250 tot 800 haartjes geplakt.  Op plekken waar geen wimperhaartjes aanwezig zijn, kunnen geen wimperextensions worden geplaatst.

Uw eigen wimperhaartjes vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Het is dus afhankelijk van uw eigen wimpers, hoelang de wimperextensions mooi blijven zitten. Wimperextensions vallen geleidelijk uit met u eigen wimperhaartjes. Een refill behandeling wordt om de twee á drie en maximaal vier weken aangeraden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een eenmalige behandeling voor een bruiloft of andere gelegenheden.
Een behandeling duurt circa anderhalf tot twee uur, de locatie van de behandeling is in goed overleg. Dit kan bij u aan huis of bij ons in een speciaal ingerichte ruimte.


Nazorg van de wimperextentions

- De wimperextensions mogen de eerste 24 tot 48 uur niet nat worden. Op deze manier kan de lijm volledig uitharden en hechten;
- Daarnaast adviseren we om zwembad, sauna en zonnebank te vermijden in de eerste 48 uur;
- Maak geen gebruik van waterproof mascara;
- Niet in de ogen wrijven;
- Kam af en toe uw wimpers met de speciale borstel, (deze krijgt u na de behandeling van ons);
- Maak gebruik van make-up remover op waterbasis en niet van make-up remover waar olie in zit, dit zorgt ervoor dat de wimperextensions losweken


Voordelen van Wimperextentions
-Wimperextensions zijn gewichtloos, u voelt ze niet eens zitten; 
-Wimperextensions maken mascara, wimperverf en een wimperkrultang overbodig;
- De gehele dag een glamour look en een geweldige oogopslag;
- De lengtes en de diktes van de extensions worden aan uw wensen aangepast;
- Bestand tegen water, licht, zon, zee en traanvocht;
- Douchen, sporten en slapen zonder u zorgen te maken over uw wimpers;
- De wimperextensions worden zonder enige pijn bij u aangebracht, daarnaast worden uw eigen wimpers niet beschadigd.