Bekende parfums, in een ander flesje

Vanaf NU kan je de bekende FM parfums kopen bij Noshy. FM staat voor Federico Mahora, een groot fabrikant in onder andere parfums en beauty producten. FM World koopt de geurconcentraten in bij Drom. Drom verkoopt ook parfums aan de bekende merken, die het onder de bekende (dure) namen op de markt brengen. FM World koopt dus ook de geur, maar niet de naam. Doordat het bij een nummer blijft, hetzelfde flesje en geen dure marketing, kunnen de parfums veel goedkoper aangeboden worden. Je hebt al een parfumflesje  á 50ml voor €20,50! 

De FM parfum lijst, dit is een lijst met alle FM parfums en prijzen, waarbij ook de 'bekende' indicatie geuren staan. FM parfums hebben geen dure namen, maar simpele nummers. Vraag bij Noshy naar de parfum lijsten, er zijn 3 lijsten, 'dames', 'heren' en 'unisex'.            Ook heeft Noshy alle 180 geurtjes als tester, kom langs om te testen!

 

Zijn deze parfums nep? NEE!

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot het merk FM Parfum met name over het feit of een FM parfum een namaak variant zou zijn van andere merken. Uiteraard is dit logisch omdat veel mensen er vanuit gaan dat er een patent van het betreffende merk op de geur is vastgelegd maar dit is niet het geval. 

Een geur is niet te patenteren, een naam of een bepaald design van een flesje wel en dat laatste is precies wat de grote gerenommeerde merken doen. De geurconcentraten voor de geur worden bij een fabrikant besteld en vervolgens gemengd met water en vermarkt onder de desbetreffende merknaam. Ruim 80% van alle topmerken kopen deze concentraten in bij de Duitse fabrikant Drom Fragrances en dus ook de FM Group. Wij kunnen dan ook verzekeren dat de geurconcentraten exact hetzelfde zijn als die van de grote parfumeriehuizen en dus zeker géén nep parfum.

Een voorbeeld:  Om het even te verduidelijken geven we een voorbeeld. Stel dat een bekend merk een nieuwe geur op de markt wil brengen dan heeft het in de basis een geurconcertraat nodig, deze wordt door Drom Fragrances ontwikkelt en geven deze een eigen naam bijvoorbeeld ‘’Lux’’. Het bekende merk neemt vervolgens deze concentraat af en bedenkt zelf een nieuwe naam bijvoorbeeld "Femme" en vult vervolgens het concentraat aan met farmaceutisch water en alcohol, desgewenst een eau de parfum of eau de toilet. De essentie waar het om gaat is de geurconcentraat en deze wordt dus massaal ingekocht en vervolgens vermarkt onder een exclusieve naam, flesje en verpakking. Mede door de dure tv en marketing campagnes komen de prijzen van deze flesjes op het niveau waar ze op dit moment verkocht voor worden.

Bestaande geurconcentraten

De FM Group koopt dus bestaande geurconcentraten die door Drom Fragrances ontwikkeld zijn en geeft deze een nummer in plaats van een naam en een uniform flesje. Waar het omgaat zijn de geurconcentraten die vrij te verhandelen zijn voor iedereen. Daarom zijn de geuren van FM Group absoluut geen nep geuren maar de originele parfums met een ander flesje en naam. Sterker nog, bijna bij alle flesjes van FM is ook nog eens een hoger percentage concentraat toegevoegd zodat het op zijn minst een eau de parfum mag heten maar in veel gevallen zelfs parfum . Profiteer van het feit dat onze producten minimaal 50% goedkoper zijn dan de grote parfummerken en geniet van de heerlijke geuren.


Officieel FM Verkoop Partner, FM ID: 197609112